Κατάθεση στεφάνων για την συμπλήρωση των 154 ετών από την Ένωση της Επτανήσου με την Μητέρα Ελλάδα

Με αφορμή τη Συμπλήρωση 154 ετών από της Ενώσεως της Επτανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα,  η Κεφαλληνιακή Αδελφότης Αθηνών και ο Συλλογος Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων Καλλιθέας, κατέθεσαν από κοινού τιμητικούς στεφάνους την Δευτέρα 21 Μαίου2018, ανήμερα της Μεγάλης επετείου, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Την κατάθεση γιά την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα  έκαναν εκ μέρους του Δ.Σ ο Πρόεδρος κ.Α.Βαλλιανατος και η κ.Ινές Αγγελή Λυκούδη και για το Σύλλογο Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων Καλλιθέας ο Πρόεδρος κ.Β.Φλαμπουράρης και η Αντιπρόεδρος κ.Κορίνα Δαμουλιάνου.
Τα δύο Σωματεία μας, τίμησαν από κοινού το Λαμπρό γεγονός της Ενωσης στον Ιερό χώρο του Μνημείου  με τιμή στη Μνήμη των Επτανήσιων προγόνων μας και τους αγώνες τους για τη Μητέρα Πατρίδα!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις