30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ανακλήθηκε η μετακίνηση της Γενικής Ιατρού κας Μαρτσέλας Βολνεάνσκι

Χαρμόσυνα νέα για τους ασθενείς της Σάμης και του Δ.Δ. Λειβαθούς, που δεν αλλάζει τίποτα στις υπηρεσίες υγείας που είχαν μέχρι τώρα από την Γεν. Ιατρό Μαρτσέλα Βολνεάνσκι μετά και την ανάκληση της μετακίνησης της στο Γ. Ν. Ληξουρίου που θα άφηνε χωρίς γιατρό χιλιάδες ασθενείς στην πλειονότητα ηλικιωμένους.

Το σίγουρο είναι ότι, θα αυξηθεί η δουλειά της αφού εκ των πραγμάτων θα επιβαρυνθεί να εξυπηρετεί σε υπηρεσίες υγείας και τους ασθενείς του Γ. Ιατρού κ. Νίκου Μοσχόπουλου, του οποίου δεν ανακλήθηκε η μετακίνησή του στο Γ. Ν. Ληξουρίου.

Ενθαρρυντικό είναι ότι η ηγεσία της 6ης Π.Υ. κατανόησε τις ανησυχίες χιλιάδων κατοίκων του Δ.Δ. Λειβαθούς και της Σάμης στην πλειονότητα τους συνταξιούχους με δυσκολία μετακίνησης στο Αργοστόλι για συνταγογράφηση ή σε έκτακτα περιστατικά.

www.lourdas.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις