Με έξι αστυνομικούς θα ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλονιάς

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 

Με έξι αστυνομικούς θα ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλονιάς για την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών του αεροδρομίου από 1/6/2018 με πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου.

Παραμένουν όμως ακόμα πολλά άλυτα προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών τοσο της έδρας αλλά κυρίως τωρα των περιφερειακών υπηρεσιών (Πόρος, Σάμη ,Ιθάκη και Ληξούρι) οι οποίες κυριολεκτικά τείνουν να γίνουν υπηρεσίες φαντάσματα.

Η έλλειψη προσωπικού από την μια και οι υπηρεσιακές απαιτήσεις που επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην συγκέντρωση αριθμών από την άλλη, παράγουν κλίμα εντάσεων και συγκρούσεων σε μεγάλη συχνότητα τελευταία μεταξύ του εναπομείναντος παρόντος αστυνομικού προσωπικού με το οποίο δεν δύναται να ικανοποιηθούν οι υπηρεσιακές απαιτήσεις.

Ας ληφθεί υπόψιν ότι η μή συγκέντρωση των αριθμών (στόχων) δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη μείωση της αστυνόμευσης αλλά αντίθετα μπορεί να ερμηνευθεί και ως μείωση της παραβατικότητας των πολιτών. Ας απαλλαγούμε επιτέλους από το αδιέξοδο κυνήγι των αριθμών το οποίο προκαλεί φθορά τόσο του έμψυχου δυναμικού αλλά και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Το αντίκτυπο δε που προκαλείται είναι και υπηρεσιακό αλλά και κοινωνικό. …ας προλάβουμε τα χειρότερα….

Αργοστόλι 16/05/2018

Ο πρόεδρος Γρηγορόπουλος Κων/νος

Ο Γεν. Γραμματέας. Πασχάκης Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις