30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Γ. Μεταξάς: Βιολογικός Καθαρισμός Πόρου με βήματα Χελώνας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΧΕΛΩΝΑΣ 

Μελέτες αόρατες και ο πολίτης του Πόρου να αποφασίσει !

Το έργο του Βιολογικού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, πλην όμως έχει διακοπεί η χρηματοδότησή του.

Όχι μόνο η χρηματοδότηση έχει διακοπεί αλλά μας ζητάνε να επιστρέψουμε το ποσόν των 15 εκατομμυρίων, εάν το έργο δεν ολοκληρωθεί σύντομα.

Αυτά ήταν τα λόγια του Δημάρχου στην χθεσινή λαϊκή συζήτηση καθώς και των 2 μηχανικών που έχουν αναλάβει τη διαδικασία για να ολοκληρωθεί το βιολογικό έργου του Πόρου.

“Η γουρούνι στο σακί” ή ακυρώνετε το έργο και επιστρέφουμε τα λεφτά πίσω !!!.

Ωραία απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ταλαιπωρία και τις παλινωδίες με αυτό το τόσο σημαντικό έργο, άλλοι φταίνε.  Εμείς όμως οι Ποριώτες κάναμε γαϊδουρίσια υπομονή όλα αυτά τα χρόνια με τους δρόμους  σε άθλια κατάσταση και με τους εργολάβους που εξαφανιζόταν αφήνοντας έργα ημιτελές σε όλων των Πόρο, χάνοντας και το μερίδιο του τουρισμού .

Αντί λοιπόν να είμαστε στο σημείο να συζητήσουμε της σύνδεσης των παροχών με τον Βιολογικό και το κόστος αυτών και με τι τρόπο θα κοστολογηθεί σε κάθε πολίτη για να δουλέψει το αποχετευτικό, τσακωνόμαστε  και σκαλίζουμε σε άλλα χωράφια που να σπείρουμε τα κουκιά μας .

    Γ Μεταξάς   επ/πρόεδρος  Σωματείο ‘’ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ‘’

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις