30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ε.Α.Σ. : Και επίσημα παράταση φετινών Αιτήσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι τη δυνατότητα που έδωσε η Κομισιόν στα κράτη – μέλη για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της Αίτησης Αγροτικών Επιδοτήσεων Ο.Σ.Δ.Ε. μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, έρχεται να «εκμεταλλευτεί» το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόφαση για μετάθεση της προθεσμίας κατά ένα μήνα.

Επιπροσθέτως διευκρινίζεται ότι, η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φετινών Αιτήσεων Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Αγροτικών Επιδοτήσεων ορίζεται έως την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Σημειώνεται ότι με βάση την έκταση που κατέχει ο δικαιούχος ΓεωργοΚτηνοτρόφος την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 θα γίνει η ενεργοποίηση και η πληρωμή των φετινών δικαιωμάτων Βασικής Επιδότησης.

Τέλος, η καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης ή και ακύρωσης εμπρόθεσμα οριστικοποιημένων Αιτήσεων Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Αγροτικών Επιδοτήσεων παρατείνεται έως την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγρότη και το Τμήμα Επιδοτήσεων λειτουργεί καθημερινά από 8:00 έως 16:00 στα ιδιόκτητα γραφεία του Ε.Α.Σ. στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι, παρέχοντας σωστή καθοδήγηση στους εκατοντάδες ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα την ΕΝΩΣΗ για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε για την είσπραξη όλων των Αγροτικών Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται για 365 ημέρες τον χρόνο.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις