Τρίτη η Ανδριάννα στο Τείχιο Race

ΤΡΙΤΗ Η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΣΤΟ TEIXIO RACE

Στο ορεινό χωριό ΤΕΙΧΙΟ του Δήμου Δωρίδας έγινε φέτος , την Κυριακή 13/5 ,ο τρίτος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ορεινού δρόμου 2018.

Στον αγώνα, λοιπόν, του πρωταθλήματος που ήταν αυτός των 30 χλμ συμμετείχε και η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ που τερμάτισε στην τρίτη θέση, με 3: 50, πίσω από την Δήμητρα Μπίκα και την Μαρία Μάλαϊ και στην 25η θέση ( 156 συμμετοχές) στην γενική.

Για την ιστορία: Στους άντρες νικητής ήταν ο Δημήτρης Δημητρίου, με τον Βαγγέλη Νούλα στη δεύτερη θέση και τον Δημήτρη Σελέτη στην Τρίτη.

Σημειώνουμε ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα απαρτίζεται από οκτώ αγώνες και ο αθλητής/αθλήτρια θα πρέπει να τερματίσει στους τέσσερις για να καταταγεί! Επόμενος αγώνας της Ανδριάννας είναι το URSA TRAIL, ο ορεινός Μαραθώνιος του Μετσόβου, στις 3 Ιουνίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ:

1.ΤΗΝ SCOTT/ PANBIKE που παρέχει όλα τα αθλητικά είδη

2. ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ που φέτος είναι «ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ»

3. ΤΟΝ MYTHO + ESTIASIS , επίσης, «ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ» της αθλήτριας

4. ΤΟ «ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ» που ακόμη μια φορά, μας πήγε και μας έφερε ΔΩΡΕΑΝ και

5. το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΥΊΚΗΣ για την ευγενή συμβολή

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις