Σήμερα η παρουσίαση του νέου portal του Επιμελητηρίου

Το απόγευμα στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης στο Αργοστόλι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου portal του Επιμελητηρίου.

Ένα portal με το οποίο οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα μπορούν εντελώς δωρεάν να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop, να συμβουλεύονται για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί τον online σύμβουλο ενώ τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια θα μπορούν να δέχονται κρατήσεις με μηδενική προμήθεια.

Προσκαλούμε τα μέλη μας να παρευρεθούν στο Επιμελητήριο προκειμένου να ενημερωθούν, να θέσουν στους εισηγητές τις απορίες τους και όλοι μαζί με σχέδιο και οργάνωση να προχωρήσουμε στη νέα εποχή του επιχειρείν αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις