Ε.Α.Σ. : Παράταση στις φετινές Αιτήσεις Αγροτικών Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ως πιστοποιημένος Φορέας για την υποβολή Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. για όλη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενημερώνει ότι δόθηκε παράταση υποβολής της Αίτησης για την είσπραξη των Αγροτικών Επιδοτήσεων που συνδέονται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.), προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες Αγρότες για την ομαλή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για το 2018, υποστήριξε στην Ευρωπαϊκή Ένωση την παράταση της τελικής ημερομηνίας υποβολής της Αίτησης Ενίσχυσης έως την 15η Ιουνίου 2018.

Στο πλαίσιο αυτό, ψηφίστηκε ομόφωνα Εκτελεστικός Κανονισμός από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε.), στις 26 Απριλίου, με τον οποίο παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης έως την 15η Ιουνίου, αντί της 15ης Μαΐου. Μετά τη δημοσίευση του Κανονισμού στην Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε., το Υ.Α.Α.Τ. θα προχωρήσει στις αναγκαίες τροποποιήσεις των εθνικών αποφάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγρότη λειτουργεί καθημερινά από 8:00 έως 16:00 στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι για την εμπρόθεσμη υποβολή της Αίτησης Επιδοτήσεων.

O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης για μια ακόμη χρονιά δηλώνει ότι παρέχει την σωστή καθοδήγηση στους εκατοντάδες ντόπιους Παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα την ΕΝΩΣΗ για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε για την είσπραξη όλων των Αγροτικών Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται για 365 ημέρες τον χρόνο.

O E.A.Σ. ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για την ευημερία των Νησιών μας.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις