Νέα παιδική χαρά φτιάχνει ο Δήμος στον Καραβόμυλο

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ( δες ΕΔΩ ), «Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, έγινε αποδοχή συμμετοχής του Δήμου, στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του Υπουργείου Εσωτερικών, που αντικείμενό του ειναι, η ανακατασκευή παιδικών χαρών. Για τον Δήμο Κεφαλονιάς, η χρηματοδότηση αφορά στην ανακατασκευή 21 παιδικών χαρών.  Για την Δημ. Ενότητα Σάμης, προβλέπεται η ανακατασκευή των παιδικών χαρών Καραβομύλου και Χαράκτι ( Πυργί ).»

Σήμερα λοιπόν ξεκίνησε στον Καραβόμυλο, η διαδικασία κατασκευής νέας παιδικής χαράς. Συνεργείο του Δήμου, ξήλωσε τα όργανα που είχαν απομείνει. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπάλληλο που μιλήσαμε τηλεφωνικά, θα ακολουθήσουν εργασίες υποδομής 9 δάπεδο κλπ ) και σε τελικό στάδιο, θα γίνει η τοποθέτηση των νέων οργάνων.  Σύμφωνα με τον ίδιο υπάλληλο, το έργο θα ολοκληρωθεί εντός του 2018. Είναι κάτι που προβλέπετε εξάλλου, από το πρόγραμμα  «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του Υπουργείου Εσωτερικών, που όπως γράψαμε παραπάνω, ο Δήμος συμμετέχει.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

https://samikefalonias.wordpress.com

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις