Έγινε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τις 12 παραλίες της Κεφαλονιάς-Τα αποτελέσματα από την Κτηματική Υπηρεσία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ηλεκτρονική δημοπρασία της Κτηματικής Υπηρεσίας για 12 παραλίες της Κεφαλονιάς, με τη μίσθωση να είναι για δυο χρόνια.

Αναλυτικά το πρακτικό της ηλεκτρονικής πλειοδοτικής δημοπρασίας, έχει ως εξής και όπως αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Το Πρακτικό αρ. 1/2018 της ηλεκτρονικής πλειοδοτικής δημοπρασίας παραχώρησης δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας σε θέσεις του Δήμου Κεφαλλονιάς που διεξήχθη ηλεκτρονικά στις 09-05-2018, ενώπιον της Τριμελούς Επιτροπής Διεξαγωγής των Δημοπρασιών της Κτηματικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας (αρ. 1 της ΥΑ) που ορίστηκε με την με αρ. πρωτ. 21883/26-03-2018 Απόφαση του Προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας.

Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν ήταν δώδεκα (12) για τον Δήμο Κεφαλλονιάς. Σύμφωνα με το από 9-5-2018 Πρακτικό με αρ.1/2018

 • Για τη θέση ΚΕΦ1: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΒΥΘΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ υψηλότερη προσφορά 67.914,00€ υπεβλήθη από Χρυσόστομο-Αντώνιο Ανδρέου, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ2: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ υψηλότερη προσφορά 101.798,40€ υπεβλήθη από Ε.ΠΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ3: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΜΕΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ υψηλότερη προσφορά 36.972,80€ υπεβλήθη από Ανδρέα Σβορώνο, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ4: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΗΝΙΕΣ υψηλότερη προσφορά 20.000,00€ υπεβλήθη από Νικόλαο Μενάγια, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ5: ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΤΑ, υψηλότερη προσφορά 14.400,00€ υπεβλήθη από ALL4TOURISM, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ6: ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΤΑ, υψηλότερη προσφορά 15.700,00€ υπεβλήθη από ALL4TOURISM, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ7: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΣ ΛΑΚΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥΛΛΑΡΟΙ, υψηλότερη προσφορά 4.940,00€ υπεβλήθη από Μαριέττα Σπανού, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ9: ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ υψηλότερη προσφορά 4.000,00€ υπεβλήθη από KBC IKE-KEFALONIAN BOAT CENTER IKE, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο
  πλειοδότη.
 • Για τη θέση ΚΕΦ 10: ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ, υψηλότερη προσφορά 4.550,00€ υπεβλήθη από LA VIDA LOCA, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
 • για τη θέση με Κωδικό ΚΕΦ8, ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩΓΗΣ, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον (θα ακολουθήσει επαναληπτική δημοπρασία)
 • για τη θέση με κωδικό ΚΕΦ11, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΘΕΡΑ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΘΕΡΑΣ, δεν υπεβλήθη καμία προσφορά (άγονη δημοπρασία – θα ακολουθήσει επαναληπτική δημοπρασία)
 • για τη θέση με κωδικό ΚΕΦ12, ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΡΑΤΖΑΚΛΙ, δεν υπεβλήθη καμία προσφορά (άγονη δημοπρασία – θα ακολουθήσει επαναληπτική δημοπρασία).

Η Προϊσταμένη της
Κτηματικής Υπηρεσίας
Ροζαλία Γιαννάκη
Εφοριακός ΠΕ/Α΄

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις