Β. Οικονόμου: Συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την πετυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου για την απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση του επιστημονικού και θεματικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την χαρά του τόσο για τις ποιοτικές και άρτιες παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα όσο  και για την μεγάλη συμμετοχή των στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολλών απλών μελών και φίλων του κόμματος.

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει συγκρίσεις με την Ζάκυνθο και να δηλώσει ότι στην Κεφαλονιά η διοργάνωση από όλες τις απόψεις ήταν εξαιρετική ενώ στη Ζάκυνθο τα πράγματα ήταν κάπως πιο υποτονικά.

Μετά από όλα αυτά ήταν λογικό τόσο η νέα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή όσο και τα υπόλοιπα νέα μέλη της ΝΟΔΕ νσ βρίσκονται σε κατάσταση ευτυχίας αφού πήραν τόσο το βάπτισμα του πυρός όσο και τα κομματικά εύσημα σε υψηλό επίπεδο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις