Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Συνάντηση με την βουλευτή κα Θεοπεφτάτου Αφροδίτη

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ &ΙΘΑΚΗΣ

Συνάντηση σήμερα πραγματοποίησε το προεδρείο της Ενωσης μας με την βουλευτή κα. Θεοπεφτάτου Αφροδίτη. Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η ΜΗΔΕΝΙΚΗ μέχρι σήμερα ενισχυτική δύναμη προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς. Ήδη έχουμε μήνα Μάιο, η τουριστική σεζόν έχει αρχίσει και οι υπηρεσιακές ανάγκες καθημερινά αυξάνονται με μεγάλους ρυθμούς.

Ζητήσαμε την παρέμβαση της κα. Θεοπεφτάτου προς την ηγεσία του σώματος πολιτική και φυσική για την άμεση επίλυση του θέματος. Το ωράριο του αστυνομικού προσωπικού πρέπει να τηρήται με σεβασμό. Θέλουμε να αποφύγουμε το τελευταίο μέτρο άμυνας που είναι η δικαιοσύνη.

Έγιναν αναφορές και σε άλλα θέματα όπως τα οικονομικά δεδομένα της διεύθυνσης (παγία) οπου τους τελευταίους μήνες αγγίζουν το μηδενικό χρηματικό ποσό προκαλώντας πολλές υπηρεσιακές δυσλειτουργίες ,αλλά και γενικότερα θέματα όπως η ποιοτική και η ποσοτική αστυνόμευση. Η κα. Θεοπεφτάτου εντός της εβδομάδας θα μεταφέρει τα αιτήματα μας στην Αθήνα.

Αργοστόλι 05/05/2018

Ο πρόεδρος Γρηγορόπουλος Κων/νος

Ο Γεν Γραμματέας Πασχάκης Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις