Ο Π.Σ. Αίνος Βλαχάτων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστήριες σε όσους συμμετείχαν στην ετήσια αθλητική δραστηριότητα του Συλλόγου

Π.Σ. ΑΙΝΟΣ ΒΛΑΧΑΤΩΝ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ. «Ο ΑΙΝΟΣ»ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΝΕΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ ΣΤ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, ΤΟΝ DJ ΑΧΙΛΛΕΑ ΘΩΜΑΤΟ KAI ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις