Επιμελητήριο: Δωρεά δύο τροχήλατων αμαξιδίων στο Νοσοκομείο

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ως φορέας και αντιλαμβανόμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας προχώρησε στη δωρεά δύο τροχήλατων αμαξιδίων ασθενών για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για τα οποία υπήρχε άμεση ανάγκη.

Παρόντες στην παράδοση παραλαβή ήταν εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Σπαθής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Καμπανός και ο διευθυντής κ. Νεκτάριος Βαβάσης. Το νοσοκομείο εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής διοικητής κ. Δημήτρης Δημουλιός, η διευθύντρια διοικητικού κ. Μαριάνα Σαφή, η προϊσταμένη οικονομικού κ. Μαρία Μαντά, η προϊσταμένη ΤΕΠ κ. Ευφροσύνη Κένη, και ο υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών κ. Κώστας Παπαδημητρόπουλος.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής δήλωσε ότι το Επιμελητήριο δεν παρακολουθεί αμέτοχο τα προβλήματα της κοινωνίας και θα συνδράμει όπου παραστεί ανάγκη, στο μέτρο του εφικτού.

Από το Γραφείο Τύπου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις