Διεξαγωγή Άσκησης Ετοιμότητας Πυροσβεστικού προσωπικού με την κωδική ονομασία ΄΄ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2018΄΄

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας, θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας με σενάριο αυτής «Κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08-05-2018 και περί Ω/10:00΄, με επιλεχθέν πεδίο διεξαγωγής της εν λόγω άσκησης την περιοχή του αστικού άλσους Αργοστολίου, Δ.Ε. Αργοστολίου, Δήμου Κεφαλλονιάς.

Στην εν λόγω άσκηση θα λάβουν μέρος επτά (7) υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και τρία (3) βοηθητικά πυροσβεστικά οχήματα με είκοσι οκτώ (28) πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Επίσης, συνδρομή για τις δικές τους ενέργειες, θα γίνει, από την ΕΛ.ΑΣ με δύο (2) οχήματα και προσωπικό, από την ΕΟΔ Κεφαλλονιάς με δύο (2) υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό, από ομάδα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού με ένα (1) όχημα και προσωπικό, από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κεφαλλονιάς με δύο (2) υδροφόρα οχήματα, ένα (1) χωματουργικό μηχάνημα και προσωπικό.

Η Αναπλ. Διοικητή

Θεοδώρα – Αικατερίνη Β. Γόντικα

Επιπυραγός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις