Το ευχαριστήθηκαν στο φιλικό Παμπαίδες – Παίδες ΑΣΚ και ΝΕΟΛ!

Την Κυριακή 29/4 το απόγευμα στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των συλλόγων του ΑΣΚ και του ΝΕΟΛ διεξήχθη στο κλειστό «Α. Τρίτσης» ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι μεταξύ των τμημάτων Παμπαίδων – Παίδων των δύο συλλόγων.

Οι προπονητές κ. Γεράσιμος Μαρκάτος και Σπύρος Κλαυδιανός, έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ευχαριστηθούν αγωνιστικά το παιχνίδι και να αποκομίσουν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον τους.

Συγχαρητήρια στους συλλόγους, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς και φίλους που παρακολούθησαν τον αγώνα και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκαν οι αγώνες στο 5ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά του ΑΣΚ με τους αγώνες των Αρχαρίων – Προμίνι και Κορασίδων – Νεανίδων.

Παρακάτω τα αποτελέσματα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις