23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Πρώτη θέση για τον αθλητή του ΝΟΑ Βλαντισλάβ Ντβούλιατ

Στις 29 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου Σχινιά διεξάχθηκε το τελικό εσωτερικό τεστ Εθνικών Ομάδων Κανόε Καγιάκ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στο Αουρόνζο της Ιταλίας στις 28/06-01/07/2018.

Ο αθλητής μας Βλαντισλάβ Ντβούλιατ κατέλαβε την 1η θέση στοα 200μ. Κ1, τη 2η θέση στα 500μ. Κ1 και την 3η θέση στα 1000μ. Κ1 εφήβων.

Με τις επιδόσεις αυτές είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας Κανόε Καγιακ για δεύτερη φορά, κάτι αναμενόμενο γιατί το αξίζει.

Του ευχόμαστε ότι έχει στην καρδιά του να πετύχει, να το κατορθώσει για τον εαυτό του, τους γονείς του και τον Όμιλό μας αλλά και για την πατρίδα μας.

Συγχαρητήρια Βλαντ.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις