Αποχαιρέτησε η Κεφαλονιά τον εκδότη Γιώργο Κουρή

Σε κλίμα συγκίνησης και με πολύ κόσμο στην τελετή αποχαιρέτησε η Κεφαλονιά τον γνωστό εκδότη Γιώργο Κουρή. Τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί στο νησί του, το οποίο υπεραγάπησε και σήμερα αυτή την αγάπη του την ανταπέδωσαν οι συντοπίτες του.

Από την πλευρά του Δήμου Κεφαλλονιάς παρέστη αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κεκάτο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Μάκη Αποστολάτο.

Από την Περιφέρεια παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π. Δρακουλογκωνας και Σ. Γαλιατσάτος ενώ το «παρών» έδωσε και ο γνωστό δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Οι φωτο είναι του inkefalonia.gr και δημοσιεύθηκαν στο newsit.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις