Πρωτοπόρησε ακόμη μια φορά το ΚΔΑΠ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στον Κεχριώνα Παλικής

Πρωτοπόρησε ακόμη μια φορά

το ΚΔΑΠ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

στον Κεχριώνα Παλικής

Το ΚΔΑΠ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στον Κεχριώνα πραγματοποίησε το διεθνές άνοιγμα του για δεύτερη φορά μετά από την πρωτόγνωρη δημιουργία ψηφιδωτού που μας χάρισαν οι 3 ισπανίδες εικαστικοί στις αρχές του χρόνου, με το καλλιτεχνικό φωτογραφικό εργαστήρι σε συνεργασία με το ΙΟΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και την καλλιτέχνιδα MARIA KOUZNETSOVA .

Δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να έλθουν σε επαφή με την τεχνική της φωτογραφικής τέχνης και τη δημιουργία της κατά τον παραδοσιακό τρόπο και να παράγουν τις δικές τους δημιουργίες.

Είναι γεγονός πως οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στον Κεχριώνα Παλικής, δίνουν κέφι και ζωντάνια, καθώς και μάθηση μέσα από τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις