30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Οι φοιτητές του ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων στην Βοσκοπούλα

πολύ εποικοδομητικό το σημερινό πρωινό με τους φοιτητές μας ,του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων,όπου στα πλαίσια του εργαστηρίου ,Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων Τροφίμων,με την συνοδεία της καθηγήτριας τους κα ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΑΝΤΑΝΗ, φτιάξαμε μάντολες και συζητήσαμε πολλές απορίες τους ..
ανύσηχοι ,ως οφείλουν να είναι σαν νέοι επιστήμονες,τους ξεναγήσαμε στο χώρο των παραδοσιακών γλυκών του νησιού μας,συζητήσαμε και είδαμε φωτογραφίες από την εξέλιση στη διαδικασία παραγωγής της μάντολας,μιλήσαμε για την σύγχρονη τυποποίηση και συσκευασία,για το πρότυπο ασφάλειας στο χειρισμό των τροφίμων ISO 22000 και το τρόπο εφαρμογής του,ενώ προσεγγίσαμε παραγωγικά την δυνατότητα παραγωγής και υλοποίησης δικών τους ,πρωτοποριακών ,προϊόντων!!!!
αναμφισβήτητα πολύ ενδιαφέρουσα η σημερινή μας συνάντηση που ελπίζουμε να συνεχιστεί στο μέλλον και να αναπτυχθεί και σε άλλα επίπεδα!!!
είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας με τους αυριανούς επιστήμονες της πατρίδας μας…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις