Κάλεσμα της Προέδρου Μαριολένης Νεοφύτου για τις αυριανές εκλογές της Αδελφότητας

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συμπατριώτες, αγαπητά μέλη της Αδελφότητας

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας την τριετία που πέρασε.

Σε δύσκολες για τον τόπο μας οικονομικές συγκυρίες αναμετρηθήκαμε με τις προκλήσεις των καιρών και όλοι μαζί οδηγήσαμε την Αδελφότητά μας στην εξωστρέφεια, παράγοντας πολιτισμό και φέρνοντας κοντά της τα παιδιά μας, το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της.

Την Κυριακή 29 Απριλίου σας καλώ όλους να πάρετε μέρος στην εκλογική διαδικασία, αναδεικνύοντας τα μέλη του Συμβουλίου που θα συνεχίσουν το πολιτιστικό & κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας.

Η μαζική προσέλευση δηλώνει τη δύναμη της παροικίας μας καθώς και τη θέλησή μας να συνεχίσει η Αδελφότητά μας το ιστορικό της ταξίδι και την προβολή των νησιών μας.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά

Μαριολένη Νεοφύτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις