Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: Συναυλία με Μανουσάκη και Κορκολή

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ έχει προσκαλέσει και παρουσιάζει την Σοφία Μανουσάκη και τον Στέφανο Κορκολή σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ , στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , την Δευτέρα 7 Μαίου και ώρα 9:15 μμ, στην προσπάθεια του συλλόγου για το άκουσμα ποιοτικού τραγουδιού στο νησί μας και την οικονομική στήριξη του συλλόγου .

Η συναυλία γίνεται με την στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται με προσκλησεις .

Οι προσκλήσεις , για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών και δράσεων του συλλόγου (10Ε) διατίθενται από τα καταστήματα ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ και ΤΙΤΗ ΧΕΛΜΗ , στο Λιθόστρωτο , καθώς και από τα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ , στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου .

Το ΔΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις