Υπέροχη πασχαλινή συναυλία με τους αδελφούς Καραβιώτη στη Φιλαρμονική Σχολή

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή εορταστική πασχαλινή συναυλία με τίτλο “Πάσχα, Αγάπη, Κεφαλονιά” με τον Μάκη και τον Σπύρο Καραβιώτη τους δύο αγαπημένους και εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες του νησιού μας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Ο κόσμος πλημμύρισε στην κυριολεξία την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας με πολλούς να παρακολούθησαν την συναυλία όρθιοι καθώς δεν υπήρχαν καθίσματα για να εξυπηρετήσουν την μεγάλη προσέλευση των Κεφαλονιτών και μη που αγαπούν και στηρίζουν κάθε εκδήλωση που συμμετέχουν οι αδελφοί Καραβιώτη. Μάλιστα αρκετός κόσμος καθόταν στον προθάλαμο της αίθουσας και συγκεκριμένα στα σκαλιά.

Το πρόγραμμα χαιρέτισε η γραμματέας της Σχολής Νίκη Κοσμάτου καθώς και ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και αναφώνησε Χριστός Ανέστη με τον κόσμο να απαντάει Αληθώς Ανέστη. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η εκπαιδευτικός Ελένη Κουνάδη.

Τον Μάκη και τον Σπύρο Καραβιώτη συνόδεψαν στην σκηνή ο πατέρας τους Δημήτρης που έψαλλε μαζί τους εκκλησιαστικούς ύμνους ένεκα της ημέρας καθώς και ο νεαρός καλλιτέχνης Φοίβος Μποζάς με το σαξόφωνό του. Στο πιάνο και το ακορντεόν ήταν ο Γρηγόρης Βλαχούλης ενώ ο Γιώργος Τσοκάνης ήταν στο πιάνο και στα πλήκτρα.

Την εξαιρετική πραγματικά εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος. Ανάμεσα στον κόσμο είδαμε και τον διευθυντής της Χορωδίας της Λυρικής Σκηνής Αγαθάγγελο Γεωργακάτο αλλά και τον πρώτην Αντιδήμαρχο Ραφήνας Γιώργος Κοκκόλη.