Παρίσης για το έργο του Λιμανιού Αργοστολίου: Το έργο της λαχαναγοράς έχει τελειώσει δεν υπάρχει πρόβλημα

Μάλλον θα είναι σύμπτωση, πάντως ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Σπύρος Σαμούρης έθεσε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, την ίδια περίπου ώρα με δημοσίευμα του διαδικτύου, το δήθεν πρόβλημα με το ολοκληρωμένο έργο της Λαχαναγοράς που προκύπτει από την δημοπράτηση του έργου του ΥΠΟΜΕΔΙ για την αποκατάσταση του λιμανιού του Αργοστολίου. Το δημοσίευμα αλλά και ο Σαμούρης έθεσαν το ζήτημα του ότι η μελέτη που δημοπρατήθηκε περιλαμβάνει και το έργο της Λαχαναγοράς.

Ο Δήμαρχος Αλ. Παρίσης απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το έργο της Λαχαναγοράς που έχει τελειώσει καθώς θα γίνει τροποποίηση της μελέτης και θα εξαιρεθεί από τη νέα εργολαβία. Επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος πήρε την απόφαση να προχωρήσει το έργο Γέφυρα-Λαχαναγορά διότι δεν μπορούσε να προβλέψει πότε θα προχωρούσε το έργο το ΥΠΟΜΕΔΙ καθώς υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις σε όλες τις εργολαβίες αρμοδιότητάς του.

Άλλωστε ήδη ο Δήμος έγκαιρα έχει αποστείλει έγγραφο προς το ΥΠΟΜΕΔΙ όπου και ζητούσε να εξαιρεθεί η περιοχή Γέφυρα-Λαχαναγορά από την εργολαβία καθώς το έργο έχει εκτελεστεί από τον Δήμο Κεφαλλονιάς.