Το χρονοδιάγραμμα παραλαβής και λειτουργίας του νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

Το χρονοδιάγραμμα της παραλαβής και λειτουργίας του νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου ανέλυσε συνοπτικά, μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μάκης Αποστολάτος.

Όπως είπε ο Πρόεδρος στις 18 Φεβρουαρίου παραδίδονται τα κτίρια της Α΄και Β΄ φάσης (προσωρινή παραλαβή και θα ακολουθήσει αργότερα η οριστική παραλαβή), Μέσα σε 2 μήνες από την παραλαβή θα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μεταφερθούν οι τρόφιμοι από τον Άγιο Ανδρέα και θα μπορεί να λειτουργεί το Γηροκομείο με τα υφιστάμενα μηχανήματα και προσωπικό (όχι όλες οι πτέρυγες).

Από εκεί και πέρα μόλις εγκριθεί η μελέτη θα γίνει διαγωνισμός για το νέο εξοπλισμό του Γηροκομείο ενώ έχουν ζητηθεί από το ΑΣΕΠ και 20 θέσεις μόνιμου προσωπικού όπου και αναμένεται η σχετική έγκριση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις