Η Γ.Ε Κεφαλληνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την παρουσία κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Στο άλμα σε ύψος θα συμμετέχουν και 2 αθλήτριες της Γ.Ε. Κεφαλληνίας, η έμπειρη Μέμη Αλυσανδράτου και η ανερχόμενη Άννα Κρούσσου. Και οι δύο θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τα ρεκόρ τους και να έχουν ένα καλό πλασάρισμα στον τελικό του αγωνίσματος. (Κυριακή στις 6μμ, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.)

Κεφαλλονίτικο ενδιαφέρον όμως θα έχει και η γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 9/2 στις 7μμ. Εκεί θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε και οι προπονητές τους, καθώς και προσωπικότητες που βοήθησαν στην προώθηση του στίβου πανελλαδικά. Ανάμεσα σε αυτούς που θα βραβευθούν θα είναι και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις