Σπύρος Καγκάδης: Προβλέπω επέκταση της διεθνούς κρίσης με εκλογική “δραπέτευση” του Αλέξη Τσίπρα το 2018

Προβλέπω επέκταση της διεθνούς κρίσης με εκλογική “δραπέτευση” του Αλέξη Τσίπρα το 2018

Αν τα τωρινά χειρότερα σενάρια οικονομικών προβλέψεων μου επαληθευτούν μπορεί κατά την γνώμη μου να έχουμε ακόμα πιο μεγάλη, από ότι αρχικά προβλέπεται, πτώση στις Αμερικανικές και κατά συνέπεια Ευρωπαϊκές αγορές (στα επίπεδα ενός σημαντικού κράχ) που θα προκαλέσουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα στην διαχείριση των οικονομικών της Ελλάδας από τον ήδη, ακόμα και στους διεθνώς καλούς οικονομικά καιρούς του πρόσφατου παρελθόντος, ανεπαρκή πρωθυπουργού…Αλέξη Τσίπρα.

Αυτά τα νέα προβλήματα στην Ελληνική οικονομία θα προστεθούν στο πάταγος αποτυχημένο “αριστερό οικονομικό μοντέλο” του ΣΥΡΙΖΑ και θα είχαν σαν τελικό αποτέλεσμα την αναγκαστική προσφυγή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, υπό το βάρος της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας που θα φουντώσει, σε νέες πρόωρες εκλογές εντός του 2018 (ίσως νωρίτερα και από τον Αύγουστο 2018 που λήγει το υπάρχον επίσημο μνημόνιο).

Δηλαδή προβλέπω σήμερα ότι οι κυβερνώντες θα επιχειρήσουν να “δραπετεύσουν” ρίχνοντας αργότερα τις ευθύνες για τα προβλήματα (τα οποία ήδη έχουν μεγένθυνει κατά 100 δις ευρώ με τις ζημιογόνες αριστερές πολιτικές τους) που θα υπάρξουν αναπόφευκτα για την Ελλάδα στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Βέβαια, όταν ο κόσμος καταλάβει ότι προκηρύχθηκαν νέες πρόωρες εκλογές και ότι θα έρθει στα οικονομικά και πολιτικά πράγματα της χώρας μια νέα ειλικρινής στις προεκλογικές δεσμεύσεις της φιλελεύθερη και αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει επιτέλους το νέο πολυπόθητο μεγάλο ράλλυ στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και στην συνέχεια στην αγορά γενικότερα για το οποίο σας γράφω ότι θα έρθει τόσο καιρό!

Σπύρος Καγκάδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις