Κάτοικοι Διλινάτων: Ανασύσταση τώρα του ιστορικού Δήμου “Ποταμιάνων” (Διλινάτα, Φαρακλάτα, Φάρσα, Θηνιά)

Εμείς οι κάτοικοι των Διλινάτων διεκδικούμε ευθέως την ανασύσταση του ιστορικού πρώην Δήμου “Ποταμιάνων” που περιελάμβανε ως γνωστόν τις γενικότερες περιοχές Διλινάτων, Φαρακλάτων, Φάρσων, Θηνιάς.

Είναι σαφές ότι η περιοχής μας έχει τη δική της ξεχωριστική πολιτιστική ταυτότητα αλλά και την οικονομική δυνατότητα (Ανεμογεννήτριες, κτηνοτροφία, μελισσοκομεία κ.λπ) να δημιουργήσει ξανά το δικό της Δήμο ώστε να σταματήσουμε επιτέλους οι “ουραγοί” της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς και απλά τα “χωριά του Αργοστολίου”.

Τονίζουμε ότι ειδικά το χωριό μας, το περίφημο “μεγάλο χωριό”, ιστορικά είχε πάντα τη δική του πορεία και έχει όλες τις προϋποθέσεις μαζί με τα υπόλοιπα χωριά να φτιάξουν ξανά το δικό τους “κύτταρο” στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους της περιοχής μας όπως π.χ. τον Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Γιώργο Τζωρτζάτο, τον Μάκη Παπαναστάτο, τον Γιάννη Λυκούδη, να ηγηθούν άμεσα της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία εξ αρχής του ιστορικού δήμου “Ποταμιάνων” και αν δεν το κάνουν αυτό η τιμωρία τους στην κάλπη θα είναι σκληρή.

Δημότες ιστορικού δήμου “Ποταμιάνων”-Κάτοικοι Διλινάτων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις