27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ο Β. Κεκάτος καταδικάζει την δημοσιογραφική απάτη εις βάρος του από το site του Θεόφιλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΚΑΤΟΥ

Όταν καταφεύγει κανείς στο ψεύδος και στην παραπληροφόρηση για να δημιουργήσει σκοπίμως ψευδείς εντυπώσεις είναι βέβαιο ότι προκαλεί τον “πολιτικό-οίκτο”!

Τελευταίο επεισόδιο στη σειρά “Ψέματα” είναι το ηχητικο-οπτικο- video που παρουσιάζεται σήμερα στο site του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου(inkefalonia.gr). Ενώ το συγκεκριμένο βίντεο είναι από παλαιότερη εκδήλωση του «Ριφόρτσο» τότε που ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος ο κ.Κουρκουμελης, το inkefalonia το παρουσιάζει σκοπίμως ως βίντεο της χθεσινής εκδήλωσης με πρόδηλο σκοπό να αλλοιώσει την πραγματικότητα και να δώσει την ψευδή εντύπωση πως τάχα προσπάθησα να υποβαθμίσω την πολιτική παρουσία του συναδέλφου & Αντιδημάρχου Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη.

Η απουσία του κ.Κουρκουμελη από την χθεσινή εκδήλωση και η φωτογραφική απόδειξη που δείχνει την ενδυματολογική διάφορα επιβεβαιώνουν την “κατάντια” της παραδημοσιογραφιας.

Ο σεβασμός του κ.Κεκάτου προς τον κ.Κουρκουμέλη και η διαρκής συνεργασία τους είναι αυτονόητες έννοιες, που φυσικά οι “πολιτικά ανόητοι” αδυνατούν να κατανοήσουν.

Καλή αποκοπή !

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Επάνω φωτό από το inkefalonia.gr

Κάτω φωτό από τη χθεσινή εκδήλωση

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις