24 Σεπτεμβρίου 2020, Πέμπτη

Κώστας Ευαγγελάτος: Εορταστικά Art Weekends!!!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ART WEEKENDS !!!

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση φιλότεχνων και καλλιτεχνών εγκαινιάστηκαν τα Art Weekends του εικαστικού και ποιητή Κώστα Ευαγγελάτου στο χώρο του ART STUDIO EST- LA CHAMBRE.

Ζωγραφικά έργα με μορφές, σώματα και νεφελόφωτα μικρών διαστάσεων με ποικίλες τεχνικές, λογοτεχνικές εκδόσεις, λιθογραφίες, ξυλογραφίες και μικρογλυπτά συνθέτουν ένα ευφάνταστο περιβάλλον τέχνης που εντυπωσίασε τους επισκέπτες.
Η εορταστική ατμόσφαιρα των εγκαινίων ολοκληρώθηκε αισιόδοξα με κεράσματα και ποτά από την Κεφαλονιά, το νησί που κατάγεται ο καλλιτέχνης και που έχει ιδρύσει  τη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη.
Ο Κώστας Ευαγγελάτος ευχαρίστησε όλους για το συνεχές ενδιαφέρον τους για τις δημιουργίες του και με ευχές έγιναν προπόσεις με συνεργάτες και φίλους για τη νέα εικαστική χρονιά!!
 Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις