Με χαμόγελα και ικανοποίηση πήραν τα πιστοποιητικά τους οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ορίζοντες”

Με πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της χρονιάς πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών των επιτυχόντων μαθητών στα επίπεδα YLE (Young Learners), PET (Pre-Lower), FCE ( Lower) και ΕCPE (Proficiency) του Κέντρου Ξένου Γλωσσών “Ορίζοντες” χθες το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης.

Οι επιτυχόντες μαθητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα τόσο των γονέων τους όσο και των καθηγητών τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν η οποία ανταμοίφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τα πιστοποιητικά απένειμε ο εκπρόσωπος του Cambridge στην Ελλάδα και Νότια Ευρώπη κ. Steve Taylor οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Παγκόσμια αναγνωρισιμότητα των Πιστοποιητικών Cambridge με πάνω από 5.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως να συμμετέχουν στις εξετάσεις τους  καθώς και για το όφελος των εξετάσεων YLE που απευθύνεται σε μικρούς μαθητές, το format των οποίων βασίζεται σε τυποποιημένα, διεθνή κριτήρια.

Την σπουδαιότητα ενός αναγνωρισμένου φορέα Πιστοποίησης της Αγγλικής Γλώσσας υπογράμμισε και η ιδιοκτήτρια και καθηγήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ορίζοντες” Τίνα Σταμένη, τονίζοντας στην ομιλία της πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι γονείς τι προσφέρει ο κάθε φορέας που δραστηριοποιείται στην χώρα μας και πως μπορεί να συμβάλει στην μετέπειτα πορεία των παιδιών τους στις περαιτέρω σπουδές τους αλλά και αργότερα στην αγορά εργασίας.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η Αγγλίδα καθηγήτρια Jill Dafnos που για πολλά χρόνια αποτελεί την ψυχή του  Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ορίζοντες”, μία καθηγήτρια που φημίζεται για το ήθος και την ευσυνειδησία της. Είναι πάντα πρόθυμη και χαμογελαστή ενώ προσπαθεί να βοηθήσει όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως επιπέδου να εντρυφήσουν στα μυστικά της Αγγλικής γλώσσας.