Η πίστα “Red Monkey RC” θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκέμβρη στην Κρανιά

Μία νέα πίστα, η “Red Monkey RC”, για τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα-off road buggy κλίμακας 1:8, ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες στην Κρανιά Αργοστολίου και πρόκειται να φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου τον πρώτο αγώνα, υπό την αιγίδα της  Ελληνικής Μοντελιστικής Ένωσης (ΕΛ.Μ.Ε.).

Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει βασικό κριτήριο για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το 2018. Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές όπως μας δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο υπεύθυνος και εμπνευστής της ιδέας κ. Τάκης Καμπάδης έχουν ξεπεράσει τις 37 σε αριθμό, νούμερο εξαιρετικά μεγάλο για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τον προηγούμενο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Πύλαρο. Οι συμμετοχές είναι από όλη την Ελλάδα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Λευκάδα, την Πάτρα αλλά και την Αθήνα.

Ο κ. Καμπάδης μας έκανε μία μικρή ξενάγηση στους χώρους που θα λάβουν μέρος οι αγώνες αλλά και στο μαγαζί που διαθέτει με τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια και ανταλλακτικά, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά εμφανίστηκε αρκετά αισιδόξος για το εγχείρημα που έχει αναλάβει καθώς είναι κάτι που αγαπάει και πιστεύει ότι θα το αγκαλιάσει ο κόσμος, υπογράμμισε ότι πρέπει σαν νησί να εξερευνήσουμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ιδίως τον θεματικό τουρισμό καθότι πολύ επισκέπτες επιζητούν το κάτι διαφορετικό στις διακοπές τους εκτός απο τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η ενασχόληση με τα τηλεκατευθυνόμενα είναι ένα δείγμα θεματικού τουρισμού καθώς προσελκύει ανθρώπους όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συναρπαστικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Στον ίδιο χώρο έχει δημιουργηθεί και πίστα για ηλεκτρικά αυτοκινητάκια κλίμακας 1:10. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι αγώνες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις