27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Μεγάλη συγκέντρωση των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων στο Επιμελητήριο

Με πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κεφαλονιάς στο Επιμελητήριο για να συζητήσουν τα καυτά θέματα του κλάδου τους, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί και το ωράριο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν Πρόεδροι και μέλη εκτός από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τον Εμπορικό Σύλλογο “Η Κράνη”, τον Επαγγελματικό Σύλλογο Σάμης  “Γιαλός”, τον Εμπορικό Σύλλογο Ερίσου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σκάλας, τον Σύνδεσμο Υδραυλικών και το Σύλλογο των Ηλεκτρολόγων.

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Μιχάλης Μαρκάτος ανέφερε  στην εισήγησή του ότι πρέπει οι Επαγγελματίες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ότι δεν πάει άλλο.  Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων και εξέφρασαν τις απόψεις τους για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και ειδικότερα στον κλάδο των επαγγελματιών.

Συμφώνησαν όλοι σε μία νέα συνάντηση αφού ενημερώσουν τα μέλη τους σχετικά με το τι συζητήθηκε ενώ τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί και σχετικό δελτίο τύπου με τις αποφάσεις που πάρθηκαν και τις επόμενες δράσεις των Συλλόγων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις