23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Σχετικά με της αναδρομικής χορήγησης των οφειλομένων Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Αργοστόλι 15/09/2017

 ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Θέμα :   Σχετικά με της αναδρομικής χορήγησης των οφειλομένων Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος καθώς και την χορήγηση των ΜΑΠ για το έτος 2017 . 

Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Ξενία και συζήτησε το θέμα της αναδρομικής χορήγησης των οφειλομένων Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος καθώς και την χορήγηση των ΜΑΠ για το έτος 2017 και ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω :

– Με το άρθρο 97Ν 4483 /2017 δίνεται η δυνατότητα να στους Δήμους να αποτιμώνται σε χρήματα τα οφειλόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας και της ποσότητας γάλακτος και να χορηγούνται στους δικαιούχους συναδέλφους με τις Προϋποθέσεις που ο Νόμος ρητά αναφέρει για τα έτη 2012 έως και το 2016 . Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή να αναγνωρίσει την οφειλή και με την απόφαση του Δημοτικού . να ξεκινήσει τη διαδικασία για την αποτίμηση τους προκειμένου να αποδοθούν στους εργαζόμενους δικαιούχους

– Μέχρι σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2017 δεν έχουν χορηγηθεί τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στους δικαιούμενους συνάδελφους που δουλεύουν εξωτερικά , σε δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς και στις άλλες ειδικότητες εργαζομένων από την Ισχύουσα Νομοθεσία , παρότι βρισκόμαστε στο τελευταίο σχεδόν τρίμηνο του έτους .

– Απαιτούμε από τον Δήμαρχο την Άμεση Χορήγηση τους .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις