Δύσκολες μέρες έρχονται για τον Ρουχωτά-Που είναι οι ανέμελες μέρες που ντύνονταν “Αρλεκίνος”…

Όπως όλα δείχνουν έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τον πρώην Δήμαρχο Παλικής και νυν δημοτικό σύμβουλο της ήσσονος αντιπολίτευσης Βασίλη Ρουχωτά.

Δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα με τα ξενοδοχεία (Ξυλοκάστρου και Αη Γιάννη Παλικής) στα οποία φέρεται να εμπλέκεται, δεν είναι μόνο η “ανοιχτή πληγή” του Γηροκομείου Ληξουρίου, δεν είναι μόνο κάποιες ένορκες βεβαιώσεις του που βρίσκονται υπό έλεγχο, είναι ακόμη και διάφορα άλλα θέματα που σχετίζονται με τον πρώην Δήμο Παλικής που σίγουρα θα συζητηθούν στο προσεχές διάστημα.

Είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι “ο φάκελος Ρουχωτάς” τώρα ανοίγει αφού τώρα ξεκινούν τόσο οι παραπάνω έρευνες, στα πλαίσια των οποίων θα ληφθούν καταθέσεις, θα κατατεθούν ντοκουμέντα κ.ο.κ. ενώ παράλληλα η “ασυλία” που μέχρι πρότινος απολάμβανε έχει λήξει αφού η περίοδος που κάποιοι τον ανέχονταν στη λογική του “άσ’τον πολιτικά τρελό στην τρέλα του” έχει παρέλθει και ο Ρουχωτάς είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες της αλλοπρόσαλλης πολιτικά συμπεριφορά του.

Το σίγουρο είναι ότι οι ανέμελες εποχές του πρώην Δήμου Παλικής, τότε που τα “ξενοδοχεία φύτρωναν σαν μανιτάρια” είναι πλέον παρελθόν όπως και οι χαλαρές και ήρεμες στιγμές, τότε που ντυνόταν στα Καρναβάλια “Αρλεκίνος” δίνοντας αξέχαστες φωτογραφίες που ακόμη και σήμερα ενθουσιάζουν το κοινό.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις