30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Κολυμβητική Ημερίδα του ΝΟΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Κολυμβητική Ημερίδα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδειξαν τις ικανότητές τους στην πισίνα, διασκέδασαν και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους που βρέθηκαν στο Κολυμβητήριο για να στηρίξουν και να παροτρύνουν τους νεαρούς κολυμβητές.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και επίδειξη από πολύ μικρούς σε ηλικία αθλητές που κολύμπησαν 25μ κρατώντας μπαλόνια και σανίδες στα χέρια, πάντα υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό, απόδειξη της πολύς καλής δουλειάς που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ, Λούκας Νιφοράτος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την στήριξη που δείχνουν στον Όμιλο που συνεχίζει να φέρνει μεγάλες επιτυχίες και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Κολυμβητικής Ημερίδας έγιναν οι απαραίτητες απονομές των διπλωμάτων και των μεταλλίων ενώ όλοι οι αθλητές πήραν από ένα αναμνηστικό δώρο και ένα υπέροχο γλυκό προσφορά του Ομίλου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις