“Καταπέλτης” ο Νίκος Παπαδάτος για το σκάνδαλο στον πρώην Δήμο Παλικής

Το τελευταίο διάστημα ο Αντιπρόεδρος της ΕΔΑΚΙ ΟΤΑ ΑΕ και δημοτικός σύμβουλος Ν. Παπαδάτος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον ισχυρά στελέχη της δημοτικής αρχής αφού πλέον βγαίνει δυναμικά μπροστά και εκπροσωπεί το σύνολο της παρατάξεως.

Είναι γεγονός ότι ο Ν. Παπαδάτος είναι από τους θεμελιωτές της Ισχυρής Κεφαλονιάς και δεν μπορεί να ανεχθεί τη “λάσπη” και τα ψέματα που διαδίδει συνεχώς η αντιπολίτευση και τα φιλικά σε αυτήν μέσα για λόγους μικροπολιτικούς.

Έτσι, κατά την τοποθέτησή του στη σημερινή Οικονομική Επιτροπή και απαντώντας στις συνήθεις συκοφαντίες της αντιπολίτευσης ήταν ξεκάθαρος σε τρία πράγματα:

  1. Σε ότι αφορά στις παραλίες όλα έχουν κριθεί νόμιμα, αυτά που διέδιδε η αντιπολίτευση κρίθηκαν αρμοδίως ανυπόστατα και τώρα οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τα ποινικά αδικήματα που έχουν διαπράξει
  2. Ότι και να διαδίδει η αντιπολίτευση είναι σαφές από όλα τα έγγραφα ότι αυτοί που αδράνησαν για το “ξενοδοχείο Τυπάλδου” και αυτοί που απέκρυψαν τη συγκεκριμένη περιουσία από το Δήμο Κεφαλλονιάς ήταν οι αρμόδιοι του πρώην Δήμου Παλικής. Άρα το σκάνδαλο του “ξενοδοχείου Τυπάλδου” έχει όνομα και υπογραφή και αυτά είναι: “πρώην Δήμος Παλικής”
  3. Τόνισε ότι ο ίδιος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Κεφαλλονιάς δεν έχει αυξήσει την περιουσία του ούτε ένα ευρώ και διερωτήθηκε αν μπορούν να το πουν αυτό κάποιοι πρώην Δήμαρχοι και κάποιοι πρώην Αντιδήμαρχοι στους παλιούς Δήμους που όλοι ξέρουμε ότι βρέθηκαν ξαφνικά “σπίτια και παλάτια”.

Ε, μετά από όλα αυτά η αντιπολίτευση κατά κυριολεξία “βουβάθηκε” και η συνεδρίαση κύλισε ομαλά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις