Κανείς δεν στηρίζει τον Ρουχωτά για το σκάνδαλο “Συκεών Μπητς”

Σε πλήρη απομόνωση έχει περιέλθει ο πρώην Δήμαρχος Παλικής και νυν δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Β. Ρουχωτάς από όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο του πρώην Δήμου Παλικής “Συκεών μπητς (ξενοδοχείο Τυπάλδου)”.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του επιμελώς αποφεύγουν να πάρουν θέση επί του θέματος, το ίδιο πράττει και ο ιδρυτής της δημοτικής παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ” Αλέκος Καλαφάτης ενώ και η υπόλοιπη αντιπολίτευση προσπαθεί “να μην την πάρουν τα σκάγια” και να μη θεωρηθεί “συνένοχος” του Ρουχωτά, δηλαδή να μη θεωρηθεί ότι πάει να συγκαλύψει το σκάνδαλο. Πλήρως απομονωμένος και πολιτικά απαξιωμένος ο Βασίλης Ρουχωτάς απλά βγαίνει και βρίζει τη δημοτική αρχή στα ραδιόφωνα αλλά κανείς πλέον δεν ασχολείται σοβαρά μαζί του αφού όλοι τον αντιμετωπίζουν ως “ένα κατηγορούμενο που απλά προετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις