Η Φιλαρμονική Ιθάκης θα δώσει συναυλία την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. η Φιλαρμονική του Κ.Ο.Ι. θα πραγματοποιήσει συναυλία στον χώρο του Δ. Σχολείου Σταυρού Ιθάκης. Σκοπός της είναι η γνωριμία των παιδιών με τα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα και η ενημέρωση τους σχετικά με τον ρόλο και τη σημασία της μουσικής εκπαίδευσης.
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να ενημερωθείτε σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, να δημιουργήσει τμήμα μουσικής διδασκαλίας για τα παιδιά της Βορείου Ιθάκης στο Σταυρό. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να ανταλάξετε απόψεις με το δασκαλο της Φιλαρμονικής και τους υπεύθυνους του Συλλόγου. Θα ενημερωθείτε επίσης για τις εγγραφές του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και σημαντική.

Σας ευχαριστούμε
Για το Δ.Σ. του Κ.Ο.Ι.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις