Σκίζει το δίδυμο της Σχολικής Επιτροπής Κατσιβέλης-Κουνάδη

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία το δυναμικό δίδυμο της Σχολικής Επιτροπής, ο Αντιδήμαρχος Παλικής, Γιώργος Κατσιβέλης και η Πρόεδρος Μαρία Κουνάδη άρχισαν εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης και ευπρεπισμού των σχολείων της Κεφαλονιάς.

Η αρχή έγινε με το ΕΠΑΛ Αργοστολίου και το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, τα οποία βάφτηκαν με έντονα φωτεινά χρώματα. Το 3ο Γυμνάσιο συγκεκριμένα βάφτηκε ροζ ενώ αυτές τις μέρες συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της πρόσοψης του σχολείου. Μετά από εκτενής ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τοποθετήθηκαν aircondition σε όλες τις τάξεις .

Συνάμα έγινε και ο απαραίτητος ηλεκτρολογικός και υδραυλικός έλεγχος στον εξοπλισμό των σχολείων αλλά και απεντομώσεις όπως κρίθηκε απαραίτητο έτσι ώστε όλα να δουλεύουν ρολόϊ για την καινούργια σχολική χρονιά.

Εκτός από το Αργοστόλι εργασίες συντήρησης έγιναν και στο Λύκειο Κεραμειών όπου η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς με την σημαντική συνδρομή της εθελοντικής ομάδας του Συλλόγου Φωκάτων έβαψε το σχολείο αλλά και τα κάγκελα του προαύλειου χώρου με χρώματα που αγόρασε η σχολική επιτροπή.

Σε επόμενα ρεπορτάζ θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις εργασίες που έγιναν και στα υπόλοιπα σχολεία του νησιού μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις