Η Δημοτική Αρχή προχωράει τα νέα μεγάλα έργα και αφήνει την αντιπολίτευση να “ποντάρει” στην αποτυχία τους

Κανονικά θα προχωρήσουν όλα τα μεγάλα έργα που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή (αναμόρφωση Κυανής Ακτής Αργοστολίου, αποκατάσταση Δημοτικού Θεάτρου και κτιρίου Δημαρχείου Ληξουρίου, εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Ληξούρι, γήπεδο Αργοστολίου κ.α.) οπότε η μόνη ελπίδα της αντιπολίτευσης και των φιλικών σε αυτήν μέσων είναι να ποντάρουν, όπως ακριβώς έκαναν χωρίς επιτυχία και με τα έργα της πλατείας και της παραλίας Αργοστολίου, σε κάποιο γραφειοκρατικό “στραβοπάτημα” κατά την εξέλιξη των έργων.

Είναι όμως σίγουρο ότι αυτή η τακτική της αντιπολίτευσης θα πέσει στο κενό αφού σε όλα τα έργα πάντα υπάρχουν διαδικαστικές εμπλοκές ή νομικοτεχνικά προβλήματα πλην όμως η Δημοτική Αρχή έχει γνώση, κρίση και μέθοδο για να αντιμετωπίσει όλα αυτά όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα διαδικτυακά “παπαγαλάκια” της αντιπολίτευσης να προβλέπουν… “ακυρώσεις έργων, ματαιώσεις έργων, καταστροφές και συμφορές”, στο τέλος όμως πάλι θα μείνουν μόνοι τους να παρακολουθούν τα εγκαίνια από μακριά “βρίζοντας και βλαστημώντας”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις