Θερμά συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Γιάννη Ζαπάντη

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του επί σειρά δεκαετιών συναδέλφου νοσηλευτή ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΠΑΝΤΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ υπηρέτησε στον χώρο της υγείας προσφέροντας καθημερινά βοήθεια στον πάσχοντα με σεβασμό και με αγάπη. Πάντα ήταν πρόθυμος, ευγενικός , πράος, ήπιων τόνων ,επιμελής κα αγαπητός  συναδέλφους του αλλά και στους ασθενείς. Ασκούσε τα καθήκοντα του με ιδιαίτερο ζήλο φρόντιζε να  είναι όλα έτοιμα για την νοσηλεία τους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Πάντα θα θυμόμαστε την καλοσύνη του cτο χαμόγελο του, την προθυμία του την αγάπη του που απλόχερα παρείχε στους νοσηλευόμενους μας.

Καλό σου ταξίδι ΓΙΑΝΝΗ

Δεν θα σε ξεχάσουμε.

Πάντα θα ζεις στην καρδιά και στο μυαλό μας .

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι του Γ.Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου Γιάννη Ζαπάντη, που διακρινόταν για την προθυμία και το ενδιαφέρον του να εξυπηρετήσει τους ασθενείς, παρέχοντάς τους αγόγγυστα τις υπηρεσίες του και τη διάθεση συνεργασίας και υποστήριξης προς τους συναδέλφους του.

  Το Δ.Σ. του σωματείου μας εκφέρει την αμέριστη συμπαράσταση και τα ειλικρινή του συλληπητήρια στους οικείους του.

 

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Γ.Ν.Κ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις