Επιτυχημένη η 5η Ημερίδα Κολύμβησης “Ποσειδώνια 2017”

Με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς 2017-2018 και το εκσυγχρονισμένο ενεργειακά κολυμβητήριο, πραγματοποιήθηκε η 5η Ημερίδα Κολύμβησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2017» , ώστε να δώσει κίνητρο στους ήδη υπάρχοντες αθλητές να συνεχίσουν το άθλημα του νέρου την χειμερινή περίοδο και στους μη χρήστες να ωθήσουν τα παιδιά τους σ αυτό, αφού πλέον οι θερμοκρασίες του νερού θα ναι κατάλληλες για προπονήσεις.
Η συμμετοχή των αθλητών όλων των ηλικιών ήταν μεγάλη, η διοργάνωση άριστη, το επίπεδο των επιδόσεων και η εξέλιξη των αθλητών ικανοποιητική, η στήριξη των γονιών πραγματική, αποτέλεσμα η διοργάνωση να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία , μ ένα κολυμβητήριο γεμάτο ζωή, που ελπίζουμε να παραμείνει έτσι και την χειμερινή περίοδο.
Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε την IONIANSEAFERRIES και το ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ που για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούν τις μετακινήσεις των αθλητών μας δωρεάν και στηρίζουν τις προσπάθειες τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΚΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις