Εκλογή του προέδρου της Ένωσης μας κ. Τιμοθεάτου Γεράσιμου στο Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.)

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου  Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), εκλέχθηκε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Τιμοθεάτος Γεράσιμος.

Διαδέχεται στην έδρα της κατηγορίας των ξενοδοχείων 2 και 1 αστέρων Ιονίων Νήσων, τον συνάδελφο πρώην Πρόεδρο της Ένωσης μας και νυν Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, ο οποίος είχε διατελέσει 2  φορές Αντιπρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. και που εκλεγόταν συνεχώς από το 1996.

Το Ξ.Ε.Ε. είναι θεσμοθετημένο συμβουλευτικό όργανο της πολιτείας σε θέματα τουρισμού και απαριθμεί ως μέλη του περίπου 10,500 ξενοδοχειακές μονάδες και κάμπινγκ.

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εύχεται στον Πρόεδρο μας αλλά και στα υπόλοιπα νέα μέλη του νέου Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. καλή και επιτυχή θητεία στα νέα τους καθήκοντα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις