Υπέροχες μουσταλευριές στα Τζαννάτα!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή της μουσταλευριάς που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζαννάτων στον προαύλειο χώρο του Συλλόγου.

Συγχωριανοί αλλά και επισκέπτες που βρίσκονται ακόμα στο νησί μας για τις διακοπές τους έδωσαν δυναμικό παρών και απόλαυσαν τις υπέροχες μουσταλευριές γεμάτες με καρύδια και μυρωδάτη κανέλα που ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου επιτόπου με το Νίκο Μηλιαρέση μάλιστα να έχει αναλάβει χρέη μάγειρα. Από την γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πόρου και μέλος του Συλλόγου Τζαννάτων, Γιάννης Πετράτος αλλά και η πρώην πρόεδρος και μέλος Μαρίνα Σιμωτά.

Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Καμπίτσης ευχαρίστησε από τη μεριά του τα μέλη για την άψογη διοργάνωση και της φετινής εκδήλωσης αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει και στηρίζει τα έθιμα και της παραδόσεις του τόπου μας.

Και του χρόνου!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις