Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά-Αγιασμός στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο

Πρώτη μέρα για τα σχολεία σήμερα και νωρίτερα το πρωϊ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για το καλό ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς παρουσία του Δήμαρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση.

Δεκάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν στο προαύλειο χώρο του Α’ και του Β’ Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου παρουσία γονέων και δασκάλων αφού προμηθεύτηκαν τα βιβλία τους με ενθουσιασμό και χαρά περίμεναν την ώρα που ο ιερέας π. Βασίλης Παυλάτος θα τους ραντίσει με την αγιαστούρα. Όλοι ευχήθηκαν να είναι καλή η νέα σχολική χρονιά ενώ αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί του Περιφερειακού Διευθυντή  Εκπαίδευσης κ. Γκούσης καθώς και της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κας Τοτόλου.

Στον Αγιασμό του σχολείου παραβρέθηκε και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης ενώ μετά την ολοκλήρωση της τέλεσης του Αγιασμού Αστυνομικοί της Τροχαίας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στα παιδιά με θέμα την οδική ασφάλεια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις