23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ευχές για τη νέα χρονιά και ευχαριστήρια επιστολή από τον ΚΑΟ 2013

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του αθλητισμού και ειδικότερα της καλαθοσφαίρισης, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες του νησιού μας καλή αρχή στη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει. Ευχόμαστε, καταρχήν, σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά, ευχόμαστε στις ομάδες του ΑΣΚ και ΝΕΟΛ, ΝΕΟΛ και ΑΣΚ να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, ευχόμαστε σε όλους τους παίχτες υγεία και μακριά από τραυματισμούς.

Τέλος ευχόμαστε φέτος η ιδέα ενός παγκεφαλληνιακού πρωταθλήματος για μικρές ηλικίες να πάρει <σάρκα και οστά>. Από τη στιγμή που υπάρχουν στο νησί 3 ομάδες ας το εκμεταλλευτούμε. Καλή δύναμη λοιπόν και καλά αποτελέσματα !!!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΗΚΕ και ειδικότερα τον πρόεδρο κύριο Κωσταντάκη και τον αντιδήμαρχο κύριο Κουρκουμέλη για τον καθορισμό των ωρών στο κλειστό γυμναστήριο. Μετά από μια ψυχοφθόρα διαπραγμάτευση, μας έδειξαν ότι θέλουν το κλειστό να ανήκει σε όλα τα σωματεία που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε !!!

Με εκτίμηση, εκ του ΔΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις