Αναδρομικές εισφορές σε 1.000.000 επαγγελματίες και αγρότες -Τριπλός λογαριασμός ΕΦΚΑ

«Τριπλό» λογαριασμό στέλνει ο ΕΦΚΑ σε 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες οι οποίοι θα κληθούν να καταβάλλουν αναδρομικές εισφορές στον Φορέα.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», εντός του Οκτωβρίου θα σταλούν τα «ραβασάκια» με τις εισφορές του 2017 σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, και συμβολαιογράφους, ενώ πάνω από 650.000 αγρότες θα κληθούν να πληρώσουν στον ΕΦΚΑ ποσά από 535 ως 1.136 ευρώ, για το β’ εξάμηνο του 2016.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να πληρώσουν έως το Νοέμβριο τα «χαράτσια» του 2016, καθώς και του β’ εξαμήνου του 2012!

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις