Με επιτυχία η συνάντηση με τους φορείς του Rhein Neckar Kreis -Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας [εικόνες + βίντεο]

Με επιτυχία και σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους φορείς του Rhein Neckar Kreis σήμερα το πρωί, στο δημοτικό θέατρο “Ο Κέφαλος” και υπεγράφη νωρίς το μεσημέρι το πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στην εν λόγω γερμανική Περιφέρεια και τον Δήμο Κεφαλλονιάς.

Στη συνάντηση το πρωί συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια του Rhein Neckar Kreis, καθώς και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και επαγγελματικών τομέων του νησιού μας (Ξενοδόχοι και άλλοι επαγγελματίες, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Φορέας Αίνου κ. λπ.), με σκοπό να γίνει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για το πως θα εξελιχθεί η συνεργασία των δύο περιοχών, αφού πλέον έχουν ολοκληρωθεί όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια περίπου και ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια. Τον Δήμο Κεφαλλονιάς στη συζήτηση εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κα Σοφία Γαρμπή, και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Μετά το πέρας της συζήτησης υπεγράφη στο Δημαρχιακό Μέγαρο πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση, και τον επικεφαλής της Περιφέρειας Rhein Neckar Kreis, κ. Stefan Dallinger, έγινε ανταλλαγή δώρων και τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τομείς συνεργασίας των δύο περιοχών θα περιλαμβάνουν τον Τουρισμό, την Εκπαίδευση, τον Αγροτουρισμό και τον Πολιτισμό. Πρόκειται για σημαντική κίνηση που σκοπό έχει να ωφελήσει της Κεφαλλονιά σε πολλά επίπεδα, δημιουργώντας πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Πηγή: ekefalonia.gr

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις