Με Καραγκιόζη και πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή εκστρατεία στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε χθες το απόγευμα η φετινή καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωστης και δημιουργικότητας στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.

Η αίθουσα της Κοργιαλενείου είχε γεμίσει με παιδιά και γονείς που περίμεναν με ανυπομονησία να ξεκινήσει η γιορτή για να απολαύσουν την υπέροχη παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Ιάσων Μελισσηνός που πρόσφερε άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς αμέσως μετά όλα τα παιδιά τραγούδησαν, έπαιξαν και γεύθηκαν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές.

Παράλληλα η αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης φιλοξένησε και έκθεση με τις δημιουργίες των παιδιών ενώ προβλήθηκε και ένα βίντεο με όλες τις καλοκαιρινές δράσεις που συμμετείχαν τα παιδιά.

Και του χρόνου!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις